Föreningen är medlem i "Bostadsrätterna"

Föreningen och styrelsen anlitar flertalet verksamheten för att ge bästa förutsättningar för en framgångsrik och professionell förvaltning och utveckling av föreningen.

Bostadsrätterna är Sveriges största service- och intresseorganisation för Sveriges bostadsrättsföreningar, som också är remissinstans för frågor som rör bostadsrättsliga frågor.

Vår brf-föreningen anlitar t.ex Simpleko (fd Rb Fastigheter) för ekonomisk förvaltning och Nordr (fd Veidekke Nära) för teknisk förvaltning. Nu är vi också medlemmar i "Bostadsrätterna" som erbjuder juridisk konsultation, hemsida, brf-info till medlemmar och styrelse, utbildning mm.

Fyra gånger om året erhåller medlemmarna Tidningen "din bostadsrätt" som delas ut i medlemmarnas postlådor.

Tidningen innehåller intressanta reportage om bostadsrättsföreningar och dess medlemmar ur ett brett perspektiv. Reportagen varvas med tips, råd och samhällsinformation. Här hittar man även artiklar om allt som rör boendet i allmänhet.

Det finns också ett stort utbud av kurser som är gratis för medlemmar i "Bostadsrätterna".

Inloggning för medlemmar till bostadsratterna.se samt till för tillgång till särskild "Boende-information" på hemsidan distribueras till medlemmarna av styrelsen. Saknar du inloggnings-information, kontakta styrelsen: brfhagaterrassen1@gmail.com

Mycket nytta och nöje!