Information från styrelsen

Lägenhetsförråd för uthyrning, laddplats för el- och hybridbilar

På föreningsstämman valdes en ny styrelse bestående av medlemmar i föreningen som ersätter den tidigare byggstyrelsen. Det innebär att styrelsen nu kan ta tag i de idéer för förbättringar och projekt vi diskuterat under en tid.

Hyra lägenhetsförråd

Ett av önskemålen från medlemmarna är att tillskapa lägenhetsförråd för uthyrning. Vi har inlett med att identifiera de förråd som redan idag finns lediga för uthyrning, samt de ytterligare som kan tillskapas i respektive källare.

Tyvärr har ett antal medlemmar utan tillstånd ockuperat några av de reservförråd som finns i husen. De medlemmar som på detta sätt olovligen tillskansat sig ett av föreningens lägenhetsförråd ombeds att omgående tömma dessa. Alternativt tvingas föreningen att låta göra detta på den medlemmens bekostnad. Ett ytterligare alternativ kan vara att du som gjort detta anmäler intresse till styrelsen för att hyra just det förrådet.

Enligt Nordr (fd Veidekke) har några medlemmar av olika skäl fått byta sitt förråd till ett annat. Nordr har lovat sammanställa de fall där så skett. De förråd som erhållits genom sådant byte får naturligtvis behållas, men för att undvika eventuella misstag uppmanas de medlemmar som fått denna möjlighet att meddela styrelsen detta och vilka förråd det handlar om.

Uthyrning kommer att ske via vår ekonomiska förvaltare och förråden kommer att kosta 1.200 kr/kvm och år för de vanliga med väggar av trådnät och 1.500 kr/kvm och år för de med betongväggar och egen dörr (grind eller plåt). Du som är intresserad av att hyra ett ytterligare lägenhetsförråd meddelar styrelsen detta på nedanstående mailadress eller till styrelsens brevlåda på Nina Einhorns Gata 1. Ange namn och lägenhetsnummer, samt önskemål om förrådsstorlek.

Laddplatser i garage

Det har framförts önskemål om fler laddplatser i garaget. Styrelsen har sett över förutsättningarna avseende såväl kapacitet i elnätet som lämpliga lägen. Offerter har begärts in och ansökan om bidrag har skickats in till Naturvårdsverket.

Vi återkommer med mer information.

Med vänlig hälsning
Styrelsen i Brf Hagaterrassen 1
E-post: brfhagaterrassen1@gmail.com

---

Denna information har också distribuerats via e-post till medlemmar.