Information till föreningen från Nordr (fd Veidekke)

"Ny styrelse och kontakter"

Nedan har sänts via e-post till medlemmarna.

På föreningsstämman den 20 september 2020 lämnades Brf Hagaterrassen 1 över till er medlemmar och en boendestyrelse är utsedd. I styrelsen sitter nu:

Agneta Pettersson, Sekr, Gian Ghigliotto, Ledamot, Jakob Andersson, Kassör, Johan Hyltenstam, Ordförande, Michael Haung, Ledamot, Robert Thorstenson, Ledamot, Alper Celik, Suppleant, Andreas Runnberg, Suppleant, Kerstin Brismar, Suppleant, Sandra Varaona, adjungerad suppleant.
Se kontaktinformation nedan

För dig som medlem innebär det främst att ni numera ansvarar för er förening. Självklart finns vi på Nordr (fd Veidekke Eiendom AB) kvar och kan hjälpa till då frågor uppstår men i första hand ska du numera kontakta boendestyrelsen om frågan är av styrelsekaraktär.

Det är även till boendestyrelsen du framöver vänder dig till med ansökan om upplåtelse i andrahand, vilket alltid kräver styrelsens godkännande. Likaså ska överlåtelser/godkännande av nya medlemmar skickas till boendestyrelsen som numera godkänner nya medlemmar. Om du är på väg att sälja din lägenhet är det bra att komma ihåg att meddela mäklaren det så hen vet vart handlingarna ska skickas.

Den ekonomiska förvaltningen via Simpleko (en del av Riksbyggen) kvarstår. Se kontakt-information nedan. Det är fortsatt dit du vänder dig med frågor om tex
• Autogiro/e-faktura
• Hyres- och avgiftsavier
• Kontrolluppgifter lägenhetsförsäljning
• Pantsättning
• Mäklarbilder/utdrag ur lägenhetsregister

Den tekniska förvaltningenEftermarknad Nordr (fd Veidekke Nära) kvarstår. Det är fortsatt dit du vänder dig om du har frågor om ditt boende, parkering och felanmälan. Se kontaktinformation nedan.

Kontaktinformation:

Bostadsrättsföreningen Brf Hagaterrassen 1
Postadress (brf): Nina Einhorns Gata 1
113 66 Stockholm

Hemsida: brfhagaterrassen1.bostadsratterna.se
Epost (brf)t: brfhagaterrassen1@gmail.com

Ekonomiska förvaltare Simpleko (en del av Riksbyggen)
Postadress Box 307
751 05 Uppsala

Epost brf@simpleko.se
Telefon 018-13 99 64
Hemsida www.simpleko.se

Tekniska förvaltare Nordr Eftermarknad (fd Veidekke Nära)
Postadress Box 3024
169 30 Solna

Epost eftermarknad@nordr.se
Telefon 020-22 22 66