Information till föreningen från Nordr (fd Veidekke)

Veidekke Eiendom blir Nordr!

Nedan har sänts via e-post till medlemmarna.

Nordr - vårt nya namn!

Som vi kunde informera om innan sommaren så har Veidekke Eiendom sålts till ett konsortium bestående av Fredensborg AS, Fredensborg Bolig AS, Norwegian Property ASA och Union Real Estate Fund III Holding AS. Den 1:a september gick affären i lås och nu byter vi därför namn till Nordr.

Att Veidekke Eiendom byter ägare kommer inte att påverka dig som kund, eftersom det ursprungliga bolaget finns kvar – men med nytt namn.
Det betyder att alla försäkringar, avtal och garantier gäller utan ändring. Vill du läsa mer om det nya företaget – klicka här.

Under hösten kommer projekt som är pågående, likt det du köpt, eller som säljstartar att marknadsföras under varumärkesnamnet Veidekke Eiendom. Ambitionen är att därefter gå över till det nya namnet, med ny hemsida och grafisk profil, till årsskiftet.
Däremot byter vi ut vår nuvarande mailadress till eftermarknad@nordr.se redan nu. Fram till imorgon den 10 november kommer mail att vidarebefordras som skickas till nara@veidekke.se sedan stängs denna ner men vi vill uppmana dig att du från och med nu mailar till vår nya mail!

Varför Nordr?
I Nordr har vi hittat ett namn som symboliserar det vi står för och har med oss. Solida, kompetenta, beständiga – ett namn med särprägel och tydlig förankring i det nordiska.

Nordr representerar de värderingar både vi som företag och våra byggnader står för: trygghet, hjälpsamhet, öppenhet och en pålitlighet som är lika varaktig som husen vi utvecklar. Vi ska kännetecknas av kvalitet, ett begrepp som börjar på toppen av våra gröna tak och slutar i den hållbara grunden. Nordr har något tidlöst över sig, det är ett namn du mycket väl skulle kunna hitta ristat på en fjällsida för tusen år sedan. Skrivet i sten – precis som ursprunget till vårt namn.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Hälsningar,

Nordr fd. Veidekke Eiendom
020-22 22 66
eftermarknad@nordr.se