Notis: Besiktning av dörrstängare 10 - 12 oktober 2022, VIKTIGT - INSTÄLLT, nytt datum meddelas snart

Detta gäller SKg 8, SKg 2, NEg 1 och NEg 7. Tillträde till din lägenhet krävs för besiktning av dörrstängare måndag - onsdag 10 - 12 oktober mellan kl. 08:00 - 16:00. Ställ låset i serviceläge om du ej är hemma under denna period.

Gällande SKg 8, SKg 2, NEg 1 och NEg 7: Info nedan har aviserats i tidningshållare utanför lägenheters ytterdörrar, hissarna, portarna samt via e-post till medlemmar som angett sin e-postadress i Simpleko Portalen.

Tillträde till din ytterdörr krävs för besiktning av dörrstängare. Utförs av AB Byggbeslag.

Om du ej är tillgänglig hemma så ställ ditt lås i SERVICELÄGE

måndag – onsdag
10 – 12 oktober
mellan kl. 08:00 – 16:00

Dörrstängarna på lägenheternas ytterdörrar ska besiktigas med början redan på måndag 10 oktober och pågår till onsdag den 12 oktober.

Det är viktigt att dessa dörrstängare besiktigas och verifieras att de fungerar då de utgör en mycket viktig funktion vid brand. Dörrar ska bli tröga att öppna för att markera att personer i lägenheten ska stanna i lägenheten för sin säkerhet i händelse av brand. Mer information på hemsidan ”Brandskydd”.

Efter att din dörrstängare har besiktigats lämnas en lapp i din tidningshållare utanför din ytterdörr och du kan återgå till låsets normalläge. Tills dess måste du har ditt lås i serviceläge om du ej är hemma under tiden nämnd ovan.

OBSERVERA: Om tekniker ej får tillträde till lägenheten/ytterdörren, så debiteras du för extra-tiden. Föreningen har tillträdesrätt vid denna typ av arbete, se stadgarna 49§.