Notis: Extra föreningsstämman och gårdsfesten den 12 september

Tack för ert engagemang och en trevlig tillställning!

Bäste medlem.

Tack för att du engagerade dig i föreningens extra stämma söndagen den 12 september 2021 om att godkänna föreningens nya stadgar. 24 närvarade medlemmar/röster röstade enhälligt för att godkänna stadgarna. Protokoll kommer att publiceras på hemsidan inom kort.

Styrelsen kommer nu att kalla till ytterligare en extra stämma där stadgarna ska antas med två tredjedelsmajoritet av de närvarande röstberättigade. Kallelsen kommer strax i din postlåda.

Efter extrastämman den 12/9 vidtog gårdsfesten. Stort tack till alla som kom och bidrog till den fina stämningen som gjorde gårdsfesten så trevligt förgylld. Det serverades grillade hamburgare och goda sallader med fräscha tillbehör och olika drycker som coca-cola, vin och öl. Det var god uppslutning med både barn och vuxna och det blev en riktigt fin eftermiddag trots det lilla regnet, tur vi hade tältet.

Det var också trevligt att få en bättre bild av vilka vi är som bor här i föreningen. Det var den första gårdsfesten i vår förening och fler tillfällen blir det!

Ett stort tack även till er som stannade en stund efter festen och hjälpte till att plocka undan. 

Vill du vara med och anordna gemensamma festligheter? Styrelsen ser gärna att det bildas en trivselkommitté. Hör av dig om du är intresserad, brfhagaterrassen1@gmail.com

Med vänlig hälsning

Styrelsen