Notis: Garantiåtgärder på vissa balkonger och terrasser (ej räcken) den 20 september

Veidekke ska åtgärda balkonger och terrasser som har anmärkningar från 2-års garantibesiktningen.

Berörda lägenheter har idag (12 september) erhållit avisering från Veidekke i respektive postlåda. 

Nedan är utdrag från aviseringen från Veidekke som bifogats i sin helhet nedan.

Hej

Onsdagen 20 september kommer vår underentreprenör Proguard att inspektera/åtgärda kvarvarande utvändiga besiktningspunkter på din balkong/terrass i din lägenhet som noterades vid garantibesiktning 2år. Därmed önskar vi erforderligt tillträde för kontroll 20 september mellan klockan 08.00-16.00.

Denna visering avser endast på din balkong/terrass, kan vi åtgärda felet på onsdagen så gör vi det i annat fall kommer vi att avisera på nytt för att slutföra arbete.

Vänligen ta bort inredning och övrigt på din balkong/terrass för att vi ska kunna utföra vårt arbete. Balkongräcke omfattas inte av denna avisering. (Även fast du kanske inte har någon anmärkning i protokollet på din balkong/terrass kan du bli aviserad då vi kan behöva åtkomst av närliggande balkong/terras för åtgärder.) Ni har också möjlighet att ställa er dörr i serviceläge om så önskas.

Tänk på att ni måste lämna oss tillträde till lägenheten så att vi kan utföra vårt arbete. Om vi inte får utföra vårt arbete övertar ni som bostadsrättsinnehavare ansvaret för besiktningspunkterna som inte blir åtgärdade gentemot föreningen och kan själva komma att bli ersättningsskyldiga för framtida reparationer eller åtgärder som kan bli nödvändiga. Dessutom kanske inte er hemförsäkring eller föreningens försäkring täcker skador i framtiden om vi inte fått åtgärda vissa typer av fel.

För eventuella frågor kring besöket är ni välkomna att kontakta oss!
Med vänliga hälsningar,
Nordr Tel: 020-22 22 66 Mail: eftermarknad@nordr.com

Bifogat nedan aviseringen i sin helhet från Veidekke.