Notis: Kandidera till styrelsen eller valberedningen senast 27 mars

Nedan upprop kommer från föreningens valberedning. Anmäl ditt intresse för styrelsearbete eller valberedning till Valberedningen! Välkommen med din ansökan!

(Denna information finns i alla portar samt skickad med e-post till medlemmar som angett sin e-postadress i Simpleko Portalen, 2022-03-15)

Hej Medlemmar,

Snart är det snart dags för Årsstämma i Brf Hagaterrasen 1 och med det kommer det val av en ny styrelse, suppleanter och valberedning.

Vi har som mål att få ihop ett förslag på en styrelse på 7 personer, 3 personer som suppleanter och minst 2 person som kan vara valberedningen.

Styrelsen

Att delta i styrelsen kräver både engagemang och tid, du som är med får räkna med mins 12 möten under perioden samt att behöva lägga några timmar i veckan på olika frågor. Tidsåtgången får ej underskattas. Utöver engagemang och tid ses juridisk kunskap eller byggteknisk kompetens meriterande.

Styrelsen består idag av 4 personer, för att få en naturlig rotation söker vi 3-4 personer till valberedningens styrelseförslag.

Suppleanter

Suppleanter bjuds in till samtliga styrelsemöten, deras roll är att aktivt delta och vara beredd att ta över ansvar om en ordinarie styrelseledamot av någon anledning ej kan utföra sin plikt. Att delta som suppleant är ett bra sätt att komma in i styrelsearbetet för att året därefter kandidera till styrelsen.

Idag finns det 3 suppleanter, vi söker alla intressenter.

Valberedningen

Valberedningens roll är att föreslå en styrelse till kommande föreningsstämma. Den måste bestå av minst två personer, där ser vi gärna 2 nya kandidater för att få en rotation.

Anmäl ditt intresse senast 27 mars

Är du intresserad av att kandidera till styrelsen, suppleant eller valberedningen vänligen skicka ett mail till oss där du skriver 1) vilket av dom tre roller du är intresserad av samt 2) några få punkter kring dina kvalifikationer. Vi behöver era mail senast den 27:e mars. Därefter kommer vi kontakta er för ett kort samtal (blir vi överväldigade av kandidater kommer vi göra ett preliminärt urval baserad på era mail) och ha ett slutgiltigt förslag för utskick till er medlemmar vecka 14/15.

Vänliga hälsningar

Elies & Gian (valberedningen)

g_ghigliotto@hotmail.com
elies.smaali@gmail.com  

 

Nuvarande styrelse

Namn

Nuvarande roll

Kommentar

Johan Hyltenstam

Ordförande

Omvaldes 2021 på 1 år

Agneta Pettersson

Sekreterare

Omvaldes 2021 på 1 år

Jakob Andersson

Kassör

Omvaldes 2021 på 1 år

Robert Thorstenson

Ledamot

Omvaldes 2021 på två år

Andreas Runnberg

Ledamot

Valdes 2021 på två år men har utträtt under innevarande period

Alper Celik

Ledamot

Valdes 2021 på två år men kandiderar ej till ledamot nästa period

Kerstin Brismar

Suppleant

Omvaldes 2021 på ett år

Oskar Wahlberg

Suppleant

Vald 2021 på ett år

Elies Smaali

Valberedningen

Vald 2021 på ett år

Gian Ghigliotto

Valberedningen

Vald 2021 på ett år