Notis: VIKTIG information från Stockholm Stad gällande avstängda sopsugsnedkast 1 mars - 12 april

Sopsugsanläggningen i Hagastaden ska bytas från den tillfälliga till den permanenta sopsugsanläggningen.

Detta innebär att hushålls/rest-sopor, kompost/mat och tidningar ska slängas i containar som staden placerar ut på Sonja Kovalevskys gata samt Nina Einhorns gata. Totalt fyra stycken containrar, två på norra sidan och två på södra sidan.

NOTERA: Dessa sopor ska du alltså INTE slänga i föreningens avfallsrum under denna period! Utan du går till dessa containar och slänger denna typ av sopor där.

Under tiden supsugsnedkasten är avstängda kommer Exploateringskontoret, Stockholm Stad, att sätta upp A3-plakat vid inkasten med information och täcka över inkasten med sopsäckar 

Med anledning av byte från den tillfälliga till den permanenta sopsugsanläggningen i Hagastaden, kommer boende och verksamheter under perioden 1 mars till 12 april att slänga matavfall, restavfall och tidningar i en container tillfälligt placerad i närheten av kvarteret.

Sopsugsnedkasten på gårdarna kommer att stängas av under denna period, och Stockholm Stad sätter upp en skylt som hänvisar till var du istället ska kasta ditt avfall.

Bifogat finns ett informationsmaterial på svenska respektive engelska. Vänligen läs och ta del av denna viktiga information för att upprätthålla en trivsam miljö och korrekt hantering av soporna!

Kod till containrar är: 2022

Här finns mer info om Sophantering | Brf Hagaterrassen 1, vänligen läs och ta del om inte gjort tidigare!

Vänligen läs nedan information från Stockholms Stad